Kísérők Fargo

Kísérők Fargo Ebben a sorozatban miért full idióták a szereplők? Gold Derby. Archiválva from the original on May 21, Azt hiszem, Dodd hatalomtudattal áll elő, és azt hittem, hogy nálad van a karaj hogy megtalálja benne a humort.

 • Service for:
 • Egyenes
 • értek:
 • angol, francia
 • Mi az én csillagjegyem:
 • Kos vagyok
 • Testalkattípus :
 • Az alakom elég vékony
 • Szeretem inni:
 • Abszint
 • Mit szeretek hallgatni:
 • Könnyű hallgatás
 • Hobbijaim:
 • Vitorlázás

A Fargo-ban Floyd ragaszkodik a "The Butcher" kivégzéséhez, Charlie pedig szabadon engedi a börtönből. A sorozat szereplőinek nagy részét 20 színészből álló együttes alkotja.

Hanzee, aki most egy bizalmasától új identitást adott, elmélkedik a jövőjén, és utoljára látták, hogy megment egy pár fiatal fiúkakik közül az egyik süket, egy iskolaudvari zaklatótól származik. Végül elfogad egy olyan megállapodást, amely mentesíti családtagjait minden olyan bűncselekményért, amelyet korábban kábítószer-működésük belső működésével kapcsolatos információkért cserébe követtek el.

Ted Danson Hank Larsson. A sofőr, kozmetikus Peggy Blumquistfeltételezi, hogy Rye meghalt, és elrejti a garázsában. Epizódok 1.

Közben Dodd megparancsolja csatlósának, Virgilnek, hogy ölje meg Edet, Bear Kísérők Fargo, Charlie kíséretében.

Medve és emberei esemény nélkül távoznak. Jesse Plemons Ed Blumquist. Közben Lou megáll a benzinkútnál, hogy hazahívja, és nem tudja, hogy felesége összeesett, majd rájön, hogy Hanzee megölte a kísérőt.

A Daily Beast. Egy benzinkút kísérője felhívja a rendőrséget, miután felismerte Hanzee-t az üzletében. Közben a székház felhívja Milligant, mondván, hogy elfogyott az ideje a dolgok intézésére. Milligan és emberei megérkeznek a vékonyan védett parasztházba, és tüzet nyitnak Simone, Floyd és Otto belül.

Edet letartóztatják és a rendőrségre viszik kihallgatásra, míg Hank otthonukban kihallgatja Peggyet. Eközben Betsy felépült kísérleti kemoterápiás gyógyszereinek mellékhatásaiból. A káosz közepén megjelenik egy UFO, amely elvonja Medve figyelmét, és lehetővé teszi Lou számára, hogy végzetesen lelője.

Ed hazatér Peggybe, és most vele akarja elhagyni a várost, de azt mondja neki, hogy eladta a kocsiját.

Fargo Season 1 Trailer

Hárman elgondolkodnak azon, hogy mi lesz a jövő mindkettőjüknek és a családnak. Archiválva from the original on May 13, A Hollywood Reporter. Életről és halálról beszélgetnek a visszaút során Minnesotába, Peggy végül elfogadva a sorsát.

Bulo kiáll az ötlet mellett, mivel Dodd korábban két emberét bántalmazta. Lekért Június 23, Lekért Június 24, A Times-Picayune.

Medvék másutt egy eldugott erdős területre terelik Simone-t, ahol lelövi, mert elárulta a családot. Férje Ed mészáros életben, de mániákusan fedezi fel Rye-t, és halálra szúrja, miután megtámadták.

Amikor Lou hazatér, ő, Betsy és egy felépült Hank családként gyűlnek össze. Ezután Rye megtalálását követeli. Azt hiszem, Dodd hatalomtudattal áll elő, és azt hittem, hogy nálad van a karaj hogy megtalálja benne a humort.

Lou végül nem vesz tudomást arról, hogy mi is történt valójában, és Ed befejezi Rye testének őrlését, miközben furcsa villogó fények világítják meg a hentesbolt külsejét.

Fő cikk: A Fargo által kapott díjak és jelölések listája. A Gerhardt tanyán Floyd azt mondja a családnak, hogy készüljenek fel a háborúra. Dodd-ba hozzák kihallgatásra.

Lou és Ben a temetés után érkeznek, és Floydot az állomásra viszik kihallgatásra. Simpson : American Crime Story Fekete tükörseason 4 Kapcsolat: Mail protected.

Lekért Július 3, Az Atlanti.

Királyi Haditengerészet Egyesült Államok Kísérők Fargo.

Archiválva innen: az eredeti Lekért Október 13, Headline Planet. A pár egy szupermarket hússzekrényében keres menedéket.

South Dakota. Archiválva from the original on July 7, Guruló kő. Asment X. January 8, Archived from az eredeti Lekért Január 8, Calgary Herald.

Nick Offerman mint Karl Weathers, a város egyetlen ügyvédje. Ahogy a kettő egy pillanatnyi pánikban megdermed, a Rendőrség a küszöbére érkezik. A második évad epizódjait forgatták CalgaryAlberta 85 napos időszak alatt.

Hawley úgy érezte, hogy Milioti a helyes választás, mert a személyisége hasonló a karakteréhez. Figyelmezteti őket Gerhardts erőszakos történelméről. San Francisco Chronicle.

Senki sem tudja megmagyarázni az a lövöldözéskor látott titokzatos UFO-t. Meglátogatják a Gerhardt farmot, és feszült találkozást folytatnak a klánnal. Jelölt volt számos díjra, köztük a Primetime Emmy-díj mert Kiemelkedő korlátozott sorozat és Golden Globe-díj mert Legjobb minisorozat vagy televíziós filmés számos más kitüntetést elnyert, elismerve a színjátszás, rendezés, írás, operatőr, szerkesztés, speciális effektusok és kreatív rendezés terén elért kiemelkedő eredményeket.

Két fia, Dodd és Bear elkezd versenyezni az irányításért. Los Angeles Times. Rozs megöli Mundt és két Waffle Hut alkalmazottat. Hanzee megtalálja a kabinot, fegyverrel fogja Edet és Peggyet, és hajvágást kér Peggytől, miután Dodd fejbe lőtte.

Hayley Romer. Lou és Hank behívják Dél-Dakota autópálya járőr miután visszafoglalta Blumquistákat. Dodd és Hanzee összeállított egy történetet - amelyben Ed egy "A hentes" nevű bérgyilkos, akit Kansas City bérelt fel Rye meggyilkolására - hogy megpróbálja vérontásba keverni Floyd-ot.

A s tévéje. Steve Blackman. Folytatva szolgálatait az előző szezontól, Dana Gonzales felügyelte a show második évadjának gyártását.

Hanzee röviddel ezután követi. Virgil és Charlie megérkeznek Luverne-be, és megbeszélik Ed meggyilkolási kísérletét - Virgilt megölik, Charlie kórházba kerül, a hentesbolt pedig lángba borul.

Lekért Július 14, Televíziós Művészeti és Tudományos Akadémia. Hanzee kiüti Hanket, Peggy azonban az övével leigázza Doddot az alagsorában kábító bot. Lekért Március 20, Lekért Január 17, Lekért December 18, Wrench and Mr.

Varga Mr. Díjak Fargo. Hawley azt akarta, hogy a nézők szimpatizáljanak olyan karakterekkel, akik iránt esetleg nem éreznek együttérzést a való életben. Blumquisták egyetértenek az alacsonyabb vádak tervével, a rendőrség pedig a motel találkozójánál csapatot állított fel.

Ezt okozhatja Kísérők Fargo hirdetésblokkoló Adblock használata, illetve egyes böngésző beállítások.

Hol van Ed? Jelmeztervező, Carol Case és Hawley szorosan együttműködtek a fejlődésben Fargo 's jelmezek.

A New York Times. Amerikai Filmintézet. Wilson, Ted Dansonés Jean Smart januárjáig elkészítette a főszerepet. Michael Hogan mint Otto Gerhardt, Floyd férje, akit szélütés ér.

Brad Garrett Joe Bulo-ként, a Kansas City-bűnözés családjának küldött férfiként, hogy felügyelje a Gerhardt-család tárgyalásait és esetleges felszámolását. Jean Smart Floyd Gerhardt. Ed végül vérveszteséget szenved, aminek következtében Peggy lelki összeomlást szenved és hallucinálja, hogy a Hanzee lángra lobbantotta a szupermarketet, hogy elszívja őket.

Ricky Matthews. Archiválva az eredetitől Lekért Október 20, Lekért November 5, Lekért November 10, Lekért November 17, Lekért November 24, Lekért December 2, Lekért December 8, Lekért December 15, Lekért Június 22, Lekért Augusztus 7, A Sydney Morning Herald.

Állami rendőr Lou Solverson és Hank Larsson seriff elkezdi vizsgálni az étkező lövöldözését. Jeffery M. Archiválva from the original on July 16, A Washington Post. Amikor megérkezik, Milligan azonnal megöli őt és két bűntársát, azzal a szándékkal, hogy a gyilkosságokat Gerhardtsnak okolja.

Hatalmukat két, szinte egyidejű esemény fenyegeti. Milligant előléptetik, miután vállalja a felelősséget a Gerhardt család megsemmisítéséért, de megállapítja, hogy egy kis irodában dolgozik vállalati környezetben.

Kísérők Fargo férfit ben 50 év börtönre ítélték.

Simpson : American Crime Story Fargo1. Guy Huntingford. Dodd ezután felszólítja a Hanzee-t, hogy tegyen meg mindent, ami szükséges Rye megtalálásához, Luverne-től kezdődően.

Ázsiai masszázs a cedar rapids ks-ben

Lou megérkezik és letartóztatja Peggy-t. Forrás Szerzői. Archiválva from the original on December 22, December 16, USA ma. Az új évad részletei először a médiában jelentek meg a Televíziós Kritikusok Egyesülete TCA sajtóesemény, 11 és Mint egy antológiaminden évszakában Fargo úgy van kialakítva, hogy önálló narratívája legyen, különféle karakterkészleteket követve különböző beállításokban.

Ottó stroke-jának fényében a Kansas City központú szindikátus tervezzen a Fargo továbblépésére. Peggy meggyőzi egy láthatóan megrázott Edet, hogy titokban tartsa az esetet, és a holttestet elrejtik húsfagyasztójukban.

Floyd rájön Hanzee megtévesztésére, és amikor szembefordul vele, halálra szúrja.

Leszbikus erotika com

Az előzetes felderítés ekkor már jócskán haladt Fargo megújult. May 13, Minnesota Public Radio.

Archiválva innen: az eredeti on May 29, Robot, People v. Eközben Floyd, Dodd és Bear találkoznak Bulóval, és ellenajánlatot javasolnak felvásárlására partnerség formájában.

A probléma megoldása érdekében a produkciós személyzet a közeli hegyekből havat hozott a helyszínre. Utána Floyd elmondja fiainak a találkozót. Otthon Lou felesége, Betsy progresszív rákjával foglalkozik. Hol vannak a Kansas City-i srácok?

Klub A weboldal úgy érezte, hogy a sorozat "az a ritka kábeldráma, amely elveti a csillapított történetmesélést és az erkölcsi kétértelműséget, ehelyett epizódokat ad epizódok után, ahol sok minden történik, és mindegyik számít".

Kieran Culkin vendégsztárok. Medve támadja és megpróbálja megfojtani Lou-t.

Egyedülálló háziasszonyok akar csoportos orgia Hattiesburg

Dodd azonban elszabadul, képtelen Peggy-t, és érkezéskor felakasztja Edet. Milligan fenyegeti Simone-t a következő elbukásuk alatt, követelve, hogy kémkedjen a családja miatt.

Fargo: Full Series Retrospective

Lekért Június 29, Slant Magazine. Ő és Hanzee erőszakkal átugranak egy nyitott sírba, és élve eltemetik forró aszfaltban.

Hanzee azonban azóta elmenekült. Lekért November 9, Archiválva from the original on June 10, Lekért November 7, Lekért Április 20, Archiválva from the original on May 26, Lekért Június 27, Boston Globe. Hank elárulja, hogy Sonny hozzájárult ahhoz, hogy a járműben vérnyomokat ellenőrizzenek.

Egy benzinkútnál Ed több telefonhívást is folytat, hogy alkudozni kezdjen Gerhardtokkal Dodd szabágáért. Archiválva az eredetiből Archiválva from the original on March 30, New York. Eközben Simone felhívja Milligant, és megemlíti Gerhardts távozását Luverne-be. Entertainment Weekly.

Az állomásra hívják Karl Weathers-t, Luverne egyetlen ügyvédjét. Egy "Undertakert" küldenek átvenni.

A konyhák ezután megszüntetik Ottó őrségét az orvosi rendelő előtt, a parkolóban, Otto pedig sértetlen marad. Betsy állítása szerint placebo tablettákat kapott kezelésére, és azt szeretné, ha Weathers gondoskodna családjáról, miután elment.

Timothy Ryan. Mivel Ottót orvoshoz rendelik, Simone szexel Milliganrel, akaratlanul is megemlítve az orvoslátogatást.

Van Hanzee-ja, és bűntársai lesújtanak egy csoport KC-s férfit. Hawley csábítónak találta az együtteseket, mert "sok nagyon jó mozgó darabot" mutattak be. Hanzee üldözi a blumquistákat. A Luverne közelében lévő gofrisütőben halálosra fordul a harmadik Gerhardt fia, Rye kísérlete, hogy Mundt bírót kicsikarják üzleti partnere, Skip Sprang vagyonának hűtésére.

Peggy lebecsüli Betsy elméletét, de gyorsan meggyőzi Ed-et, hogy másodszor ütközze meg autójával, hogy megmagyarázza a Rye elütésével okozott károkat. Hol van Peggy? Thomas M. Archiválva from the original on July 4, The Newsweek Daily Beast Company.

Lekért Június 28, Lekért Április 12, Rohadt paradicsomok. A Gerhardtokat Charlie kivételével gyakorlatilag kiirtják, így véglegesen véget vetnek dinasztiájuknak.

Közben Dodd megparancsolja csatlósának, Virgilnek, hogy ölje meg Edet, Bear fia, Charlie kíséretében. Ottót és Rye néhány holmiját, beleértve az övcsatját is, a Gerhardt tanyán temették el. Archiválva from the original on May 21, Archiválva from the original on April 3, Lekért Június 19, Archiválva from the original on November 12, Asbury Park Press.

New Kísérők Fargo.

Úgy tűnik, mindegyik nem érdekli. Radio Times. A rozsvadászat azután kezdődik, hogy ujjlenyomatokat húznak elő a Gofriházban talált fegyverből.

Betsy apja házába megy etetni a macskát, és különös rajzokkal és szimbólumokkal fedezi fel irodáját. Aznap éjjel később Lou megvilágítja a zárt hentesboltot, és ott találja Edet. Az öt színészből álló főszereplők sztárszámlákat kaptak a show második évadjában.

Lowry a szereplőket a show egyik legerősebb eszközének nevezte, 67 és Robert Biano USA ma ezt írta Fargo 's szereplők "nary-val hamis jegyzettel" szerepeltek. Az embervadászatot a Hanzee számára szervezik meg, miután öt embert lelőtt egy bárban.

A szemináriumon a szállodai szobájában találja Constance-ot, és arra kényszeríti, hogy csalogassa Peggy-t, hogy árulja el általános tartózkodási helyét, hiába.

Az operatőr jeleket vett fel William Eggleston hogy kidolgozzon egy retro Kísérők Fargo palettát.

Milligan és a konyhák szintén elkezdik keresni Rozsot. Fargo az amerikai sajtó legjobb televíziós műsorai között tartotta számon. Luvernében Hanzee vizsgálata arra készteti, hogy megtalálja Rye övcsatját a Blumquist kandallóban.

Lou rohan, hogy figyelmeztesse a többieket, és megérkezik, hogy megtalálja Gerhardtokat a Cheney és csapata elleni támadásban.

Fargo premierje 1,59 millió amerikai nézőnek volt; volt a 18—es demográfiai csoportban. Ezután Lou meglátogatja Skip írógépüzletét, ahol találkozik Milligan és a Kitchen testvérekkel, szintén nyomokat keresve, aminek következtében újabb kiállás lesz.

Kelet eschweiler kurvák

Bulo felajánlja Floyd Gerhardt a családja működésének kivásárlása, de lehetővé tenné számukra annak lebonyolítását. Lou-t ideiglenesen leveszik a Waffle Hut-gyilkosság ügyéről, miközben az elnökjelölt biztonsági részletét dolgozza fel Ronald Reagan. Promóciós poszter. A Wikipédiából, A Szabad Enciklopédia.

Dodd az anyját üti, aki üzleti tevékenységet folytat, de beleegyezik, amikor kifejezi szándékát, hogy átveszi, miután a jelenlegi helyzet rendeződik. Jeffrey Donovan mint Dodd Gerhardt, a három Gerhardt testvér közül a legidősebb.

Toronto Sun. Mike Power. Cheney Lou kikísérte az államból, miután határozottan ellenezte az ötletet, bár Hank lemaradt. Hank azt mondja Lou-nak, hogy folytassa a triót, amint a rendőrség erősítése megérkezik. Luverne-ben Peggy folytatja a munkát a szépségszalonban, míg Ed otthon marad, hogy kitakarítsa a garázst, és összecsomagolja Rye holttestét, hogy elvigyék a hentesüzletbe.

Hawley és írócsapata a második évadot felhasználta a műsor mesemondásának kiterjesztésére. Phillipset rögtön az első Hawley-val való találkozása után vették fel, egy szövegben, amelyet az épületből kilépve kapott. Cristin Milioti ahogy Betsy Solverson, Lou felesége szenved rák.

Végül megegyezik Milliganrel, és felkészül arra, hogy másnap reggel egy Sioux Falls-i motelben találkozzon. Dodd megtudja, hogy Skipnek nincs információja a bátyja tartózkodási helyéről.

Tehát feleségem és ügynökem olyanok voltak: "Olyat kell tennie, amit az emberek látnak". A második évad Fargoegy amerikai antológia fekete komédia — bűnügyi dráma televíziós sorozat készítette Noah Hawleybemutatója A tíz epizódos szezonzáró Antológiaként mindegyik Fargo évad saját önálló narratívával rendelkezik, különféle karakterek különböző beállításait követve.

Fargo 2. December 15, New York-i megfigyelő. Dodd lánya, Simone tippel a Hanzee-ról egy Rye vezetésével kapcsolatban, és Rip lakásában lesben hagyják Skipet.

A legyengítő stroke miatt Otto pátriárka cselekvőképtelen marad, ami veszélybe sodorhatja a dinasztia vezetését. Lásd még: Fargo-epizódok listája. Ugyanakkor Milligan, Dodd és csatlósa, Hanzee egyaránt független kutatást végeznek utána. Csak a hatalom érzésével jöttél el.

A blumquisták elmenekülnek a helyiségek elől, Hanzee szorosan üldözi őket. Lou és Hank beront a hátsó ajtón, és lövöldöznek Hanzee-val, amikor Peggy hátba szúrja az ollóval. Órákkal később Dodd és bűntársai megérkeznek a Blumquist rezidenciára, Ed-re vadászva, míg Medve Charlie-hoz jön.

Peggy időben eszméletlenül kopogtatja Doddot, hogy megmentse Edet. Az együttes fellépéseit gyakran emlegették a kritikák. The Onion, Inc. Gold Derby. A sorozat tizennyolc Emmy-jelölést kapott a Primetime Emmy-díj szertartás.

Peggy majdnem nélküle távozik, de kedélyváltozással eladja autóját Sonny Greer szerelőnek Daniel Beirnehogy megszerezze az előleget a hentesbolt megvásárlásához.

Közben Lou Fargo-ba utazik, hogy találkozzon Ben Schmidt nyomozóval. Jared Kushner. A Newsweek Daily Beast Company. Lekért December 16, Hollywood Foreign Press Association.

A hajók emberből és egy teljes hossz ,04 m ,25 Kísérők Fargo, a gerenda 20,19 m 66,25 láb és 7,09 m 23,25 láb.

Hank, aki már elég jól van ahhoz, hogy visszahajtson a városba, elfogja Lou-t és Ed-t, bár Ed elszalad, feltehetően vissza Peggyhez. Patrick Wilson Lou Solverson. Lou beszél a Blumquistákkal annak gyanúja miatt, hogy részt vesznek Rye halálában, de makacsul nem hajlandók együttműködni.

Évi események előzménye első évadaa 2. Jeffrey Reiner. Christopher Orr of Az Atlanti hívott Fargo "okos, izgalmas, ötletes televízió, azon kívül, hogy gonoszul vicces", amelyben Hawley nagyobb narratív dimenziót és bizonyosságot vállal a látásában.

Allan Dobrescu, Charlie Gerhardt, Medve tinédzser fia, akinek enyhe agyi bénulás. Sherlock A gyertyatartó mögött Fargo2. Hanzee menekül a bejárati ajtón. Hirtelen Ed egy telefonfülkéből felhívja Milligant, kijelentve, hogy Dodd túszként van a csomagtartójában. Határidő Hollywood. Lou arra kéri Weathers-t, hogy maradjon Betsy mellett, és tartsa szemmel őt és Mollyt.

Bob DeLaurentis.

Nem Kísérők Fargo lett ez 8.

Dunst és Jesse Plemons voltak az évad első főszereplői Peggy és Ed Blumquist néven decemberében.

Úgy gondolja, hogy Rye egy potenciális találat és futás áldozata.

Page ne felnőtt personals

Bulo telefonál a feletteseihez, akik elutasítják Gerhardts javaslatát. Lou megkéri, hogy vegyen egy szalonnát, míg Ed mindent megtesz, hogy elterelje Lou figyelmét Rye maradványainak húsdarálóban való látásáról.

Miután Ed hazaérkezett, Peggy-vel beültették Dodd-t az autója csomagtartójába, és elrejtőztek egy rokon vadászházában.

A Daily Telegraph. A második évad vezető zenei produkciója Fargo zeneszerző volt Jeff Russo és újonnan kinevezett zenei felügyelő, Marguerite Phillips. A sorozat széles körű kritikai elismerést kapott, és a ös televíziós évad egyik legerősebb programjaként emlegették.

Hank találkozik Betsyvel, miközben a helyi szépségszalonban felakaszt egy keresett képet Rozsról. Michael Uppendahl Randall Einhorn. Ben és egy sebzett Hank kivételével mind meghalt.

Betsy ezután kérdezi Hanket az otthoni irodájában található furcsa szimbólumokról, és elmagyarázza, hogy megpróbált egyetemes képi nyelvet létrehozni a jobb globális együttműködés és megértés elősegítése érdekében.

Penske Business Media. Amikor Ed elárulja közelgő randevúját Milligan-lel, Cheney autópálya-járőr kapitány veszélyes tervet rajzol ki számára és Peggy számára, hogy huzal a találkozóra.

Miközben családját a városba hajtja, Lou megáll a tetthelyen, ahol Betsy Rye fegyverét találja meg néhány gyomnövényben. Lekért Május 21, Lekért Május 20, Archiválva from the original on March 26, A Wall Street Journal.

A színészek felvétele után ügynökeiket megismertették a rideg felvételi körülményekkel, és megbeszélték az esetleges helymeghatározási kérdéseket és az esetleges ütemezési konfliktusokat a produkció során.

Fargo különféle díjakra pályázott, többségük kiemelkedő eredményeket ismert el az írás, az operatőr, a rendezés, a színjátszás és a speciális effektusok terén.

Hanzee megöli Bulót és egy Kitchen testvérét, és előbbi fejét Milliganbe küldi. Peggy figyelembe veszi Lou figyelmeztetését, és Kaliforniába akar indulni, de Ed ragaszkodik a tartózkodáshoz. Megsebesülve látja a látszólag a ufó és megbotlik az úton, ahol elhalad egy elhaladó autó. A webhely kritikus konszenzusa a következő: " Fargo megtartja mindazokat az elemeket, amelyek a sorozatot díjnyertes slágerré tették, sikeresen elhozva egy újabb csillag-ságát, amelyet lenyűgöző karakterek, szemtelen cinizmus és csak egy kis abszurd hajtott ".

Most kétmillió dollárral kevesebbet kínálnak, mint az első ajánlat, és Gerhardts teljes megadását követelik.

Az üldözés során Hanzee lelövi Edet, amikor Peggyvel egy sikátoron menekülnek. Az operatőr jeleket vett fel William Eggleston hogy kidolgozzon egy retro vizuális palettát. Lou tudta, hogy Edet gyorsan lőni fogják. Ez olyan:" Ki fog sikerülni? Október 12 — Listája Fargo Epizódok. Elege van apja bántalmazásától, azt akarja, hogy Milligan meggyilkolja Doddot.

Medve és emberei a helyszínre érkeznek, amikor Weathers távozik. Lekért Január 10, Nemzetközi Sajtóakadémia.

Az idő elvonja Medve figyelmét, míg Lou kicsempészi Edet a hátsó ablakon, és szűken kerüli a Hanzee-t. New York Media. Wilson szereplése egyedülálló volt, mert ő volt az egyetlen előadó, aki egy már kialakult karaktert ábrázolt; Keith Carradine Lou-t játszotta a show első évadjában, amelyet 27 évvel a második évad eseményei után rendeztek.

Kirsten Dunst Peggy Blumquist.